Ünal: Bir başkan çıkar biz arkasında dururuz

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal 3 Ocak’ta toplanacak kongrede “Ben yokum” diyerek, “İnşallah bir başkan çıkar ve biz de camia olarak hep birlikte arkasında dururuz” diye ekledi.

Ünal: Bir başkan çıkar biz arkasında dururuz
27 Aralık 2018 Perşembe 11:16

Kongre’nin yapılacağı Anemon Otel’de basına açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Halil Ünal, şöyle konuştu: Eskişehir’in seçilmişleri bürokratları aslan gibi bir araya geleceğiz bu cenaze nasıl kaldırılması gerekiyorsa o şekilde hareket edeceğiz. Bugün Türkiye’nin önemli camialarından bir tanesi beş futbolcumuza talip. Bizim futbolcu satmak gibi bir niyetimiz yok ama demek ki bu kulüp küllerinden yeniden doğabiliyor. 16 puan toplamışız. Bu camia büyük bir camiadır. Eskişehirspor yaşatılmalıdır. Bunun yolu ise Süper lige çıkmaktan geçiyor. Transfer acilen açılmalıdır. Ben başkan adayı değilken bile alacaklı olan futbolcu ve teknik adamaların %85’inden imzaları topladım. Yapılacak olan kongre takımın çalışmalarını etkilemeyecek. Kulübümüzden ayrıldı denen her futbolcu transferin açılması halinde yeniden kulübümüze dönecek.

3 Ocak’ta inşşallah bir liste gelir. 6 aydır bu çağrıda bulunuyoruz. “Biri gelsin bu kulübü alsın” diye. Şuanda resmi bir başvuru söz konusu değil. İnşallah o güne kadar bir başkan çıkar bizde hep birlikte arkasında dururuz. Ben Eskişehirspor’un zor günlerinde vardım. Puan silme cezaları gelmişti puan sildirmedik. Zor dönemi atlattık. İmza vermeyen arkadaşlar ellerini vicdanlarına koysun. Bu kulüp yarın kayyuma kalırsa kimse bir şey alamaz. Ancak bu kulüp yaşarsa herkes alacaklarını alır. Bu kulüpte kimsenin parası kalmaz.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet soyer - 6 yıl önce
Dündar ünlü gelmeli bence en iyi o yönetir Dündar ünlü başkan Es-Es şampiyon