CHP'DEN 'BAHAR YÜRÜYÜŞÜ'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılı ile 'Bahar Yürüyüşü' gerçekleşti

30 Mart 2019 Cumartesi 14:24

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Eskişehir’de sivil toplum örgütleri temsilcileri, üretici birlikleri ve muhtarlar buluşmasında sonra il başkanlığının düzenlediği Bahar Yürüyüşü’ne katıldı. Ulus Anıtı’ndan başlayan yürüyüş, Hamamyolu Caddesi’nde sona erdi.

Yürüyüşe Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yanı sıra Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, İl Başkanı Abdülkadir Adar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüş öncesi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu çocuklar çiçeklerle karşıladı. Daha sonra yürüyüşe geçildi. Kılıçdaroğlu, İsmet İnönü Caddesi’nde yürüyüşten ayrıldı. Yürüyüş  Hamamyolu Caddesi'ne kadar devam etti. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.