banner536

AK Parti'den Halep'e yardım

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı, ağır çatışmalar sonucu onlarca sivilin hayatını kaybettiği Halep’e un yardımında bulundu. 

AK Parti'den Halep'e yardım
17 Aralık 2016 Cumartesi 17:52

Halep'teki zulme sessiz kalmayan AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı, 1 TIR un yardımında bulundu. Eskişehir İl Başkanlığı, Halep'e un yardım TIR'ını Kilis Lojistik Merkezi'ndeki fırınlara teslim etmek üzere uğurladı. Kilis'te günde ortalama 125 bin ekmeğin üretildiği fırınlarda Halep’in bir nebze de olsa bu zor günlerde yanlarında olmaya çalışacağını ifade eden AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü,"Halep’te zulüm gören kardeşlerimiz için İHH tarafından ülke genelinde bir kampanya başlatıldı. AK Parti Eskişehir İl Başkanı olarak biz de Halep’te kardeşlerimiz için bir nebze de olsa yardımcı olmak istedik. Başta Eskişehir teşkilatımız olmak üzere maddi ve manevi olarak emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.