Yalaz: Ne vergide adalet ne de şeffaflık kaldı erken seçim istiyoruz

CHP İl Başkanı Talat Yalaz kamuya ait taşınmaz satışlarını işaret “erken seçim” dedi. Yalaz ayrıca vergide adaletin kalmadığını belirterek, “ne vergide adalet kaldı ne de iktidarda şeffaflık kaldı” diye konuştu

Yalaz: Ne vergide adalet ne de şeffaflık kaldı erken seçim istiyoruz
18 Eylül 2024 Çarşamba 11:32

CHP İl Başkanı Talat Yalaz erken seçimi işaret etti. Yalaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, “Kamuya ait taşınmaz satışları 2024 yılı ilk 8 ayında 8,1 milyar TL’ye ulaştı. AKP son döneminde her alanda yıkıcı tahribata sebep oluyor. Biran önce erken seçim istiyoruz!

2024 yılı ilk 8 ayında 4 trilyon 401 milyar TL vergi ödedik. Yani saniyede 209 bin 571 TL vergi ödüyoruz. Buna rağmen ülke bütçesi açık veriyor. Vergilerimiz nereye gidiyor nerelere harcama yapılıyor bilmiyoruz. Ne vergide adalet kaldı ne de iktidarda şeffaflık. Biran önce erken seçim istiyoruz!” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.