banner536

İlber Hoca’dan Yılmaz Hoca yorumu: Heykeli dikilecek

Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programına konuk olarak gündemdeki soruları yanıtlayan Tarih Profesörü İlber Ortaylı, Altaylı’nın belediye başkanlarını değerlendirmesini istemesi üzerine iki ismin öne çıktığını belirterek, Mansur Yavaş ve Yılmaz Büyükerşen’i işaret etti. Ortaylı her iki ismi efsanevi olarak niteledi.

İlber Hoca’dan Yılmaz Hoca yorumu: Heykeli dikilecek
08 Eylül 2021 Çarşamba 09:29

Ortaylı belediye başkanları ile ilgili olarak  “İki tane efsanevi belediye başkanımız kalacak tarihe bundan eminim.Bunlardan bir tanesi Mansur beydir. Mansur Bey bugün berbat olan başkentimizi ıslah ediyor. Allah ömür verirse bunu başaracağından eminim. İktidar veya bizzat kendi partileri mani olsa bile bunu halleder. Diğeri ise Anadolu Üniversitesi ile isim yapan ve zor günleri atlatan rektörümüzdür. Şimdi Eskişehir’i idare ediyor başka bir yere gitmeye niyeti yok.” derken her iki belediye başkanı için heykeli dikilecek başkanlar yorumunda bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.