banner536

Ekrem İmamoğlu'na yapılan saldırıya Eskişehir'den tepki yağdı

Millet ittifakının cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitingi yüzlerce saldırganın taşlı saldırısı nedeniyle başlamadan bitti. Mitinge katılan birçok kişi yaralanırken saldırılara Eskişehir’den tepkiler yükseldi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen saldırıyı demokrasiye yapılmış bir saldırı olarak ifade etti.

Ekrem İmamoğlu'na yapılan saldırıya Eskişehir'den tepki yağdı
07 Mayıs 2023 Pazar 23:05

Millet ittifakının cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitingi yüzlerce saldırganın taşlı saldırısı nedeniyle başlamadan bitti

İmamoğlu‘nun konuştuğu otobüsün arkasında toplaşan grup, miting başlarken de provokasyona devam etti.

Eskişehir’den sert tepkiler

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yaptığı açıklamada “Erzurum mitinginde Ekrem İmamoğlu‘na yönelik yapılan saldırı şahsına değil, demokrasiye yapılmıştır.

Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kucaklaşan bir ülke umuduyla dayanışma içinde ülkemize baharı getireceğimizin sözünü veriyorum.

Kutuplaştıran, ayrıştıran değil, birleştiren kazanacak! #SanaSöz” dedi.

Ataç: Halk gereken cevabı sandıkta verecektir

Toplumu kutuplaştıran, ayrıştıranlar, siyasete nefret dilini taşıyanlar sevgili Ekrem İmamoğlu'na Erzurum mitinginde yapılan saldırının en büyük sorumlusudur. Halk gereken cevabı sandıkta verecektir. Bu organize kötülük kaybedecek ve 14 Mayıs'ta sevgi, barış, hoşgörü kazanacak!

Kurt: Ayrıştıran değil birleştiren kazanacak

Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde yapılan provokasyon ve saldırının sorumlusu her gün iftira ve kara propagandalarla kirli siyaset yapan zavallılardır. Bu ülkeye verdiğiniz zararı görün artık. Kirli siyasetiniz kaybedecek. Barış ve hoşgörü kazanacak. Halk kazanacak.

Sayın İmamoğlu'na ve yaralanan vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun. 1 hafta kaldı. Sabredeceğiz, provokasyonlara ve kirli siyasete alet olmayacağız. Biz kazanacağız, ülkemize huzur getireceğiz. İnanın.

Ayrıştıran değil; birleştirenler kazanacak.

Recep Taşel: Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum Mitingi’ne yapılan saldırı, ayrışmamızı isteyen anlayış tarafından demokrasiye yapılmıştır.

#SanaSözbu ülkeye barışı, huzuru, kardeşliği ve dayanışmayı getireceğiz.

Utku Çakırözer: Erzurum’da Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde yapılan çirkin provokasyonu kınıyorum!

Az kaldı! 14 Mayıs’tan sonra kucaklaşma kazanacak, barış, sevgi, hoşgörü kazanacak!

Birlik, beraberlik, kardeşlik ortamını hep birlikte sağlayacağız..…

Jale Nur Süllü: Erzurum’da Sayın @ekremimamoglu nun mitingine engel olmaya çalışanlara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. Baharın gelmesine engel olamayacaklar.

Bayrağımıza taş atan teröristtir.

İbrahim Arslan: Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde yapılan provokasyonu şiddetle kınıyorum. Ülkemiz barış ve huzura kavuşacak. Sana söz Türkiye.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.