Bu olay Eskişehir'de yaşanır: AK Parti İl Başkanı Albayrak'tan CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce'ye teşekkür

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik planına dair değerlendirmede bulundu. Açıklamasında Ünlüce'ye Kentsel Dönüşüme ayırdığı pay nedeniyle teşekkür eden Albayrak, "Belediyemizin yanındayız" dedi.

Bu olay Eskişehir'de yaşanır: AK Parti İl Başkanı Albayrak'tan CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce'ye teşekkür
17 Eylül 2024 Salı 13:44

Eskişehir’de deprem gerçeğinin nihayet idrak edilmeye başlandığını belirten Albayrak, açıklamasında şunları söyledi: 
 
“Söyleye söyleye nihayet 25 yıl sonra da olsa Eskişehir’de deprem gerçeği olduğunu büyükşehir belediyemize idrak ettirmeye başladık. 

2019-2023 yılları arasında kentsel dönüşüme ayrılan kaynak bütçenin yalnızca %1’i iken 2025-2029 yıllarında kentsel dönüşüme ayrılan bütçe nihayet %19,93 olarak belirlendi ve bu konuda belediyemize tam destek veriyoruz.
 
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Ayşe Ünlüce’ye 25 yıldır süren yanlışa son verdiği için teşekkür ediyorum. 

Eskişehirli hemşehrilerimiz adına önümüzdeki sürecin takipçisi olacağımızı özellikle belirtmek isterim. Sürekli polemik konusu olan ve bir türlü teslim edilemeyen Gündoğdu Mahallemizdeki 24 daire hikâyesine dönmemesi en büyük temennimiz ve arzumuz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.