Başkan Ünlüce, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Zirvesi'ne katıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Fransa'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Zirvesi'ne katıldı.

Başkan Ünlüce, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Zirvesi'ne katıldı
13 Eylül 2024 Cuma 11:46

Türkiye Belediyeler Birliği, Fransa’da Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler zirvesine katıldı. TBB Encümen Üyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin de yer aldığı heyetle iklim krizi, afetler, savaş, göç gibi konularda fikirlerini sundu. Zirve’ye TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’da katılırken, Ünlüce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Fransa’da Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Zirvesi’ndeyiz. Buluşmada dünyayı ve ülkemizi etkileyen iklim krizi, göç, doğal afetler, savaş gibi önemli başlıkları değerlendiriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.