banner536

TAMİR EĞİTİMİ ALAN KADINLAR MEZUN OLDU

Kadınlara yönelik günlük yaşam ve el becerilerini güçlendirmelerini sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Eşitlik Birimi tarafından düzenlenen ‘Kadınlara Tamir Kursu’ eğitimleri tamamlandı.

TAMİR EĞİTİMİ ALAN KADINLAR MEZUN OLDU
01 Kasım 2017 Çarşamba 14:22

Büyükşehir Belediyesi Eşitlik Birimi tarafından ‘Toplumsal Cinsiyette Eşitlik’ sağlamak amacıyla dört hafta süren tamir kursunda, evde ihtiyaç duyacakları konularda eğitim alan kadınlar düzenlenen törenle katılım belgelerini aldılar.

      Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (ESMEK) Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen kursa 19 kadın katıldı. Lamba takma, priz, lamba anahtarı ve sigorta tamiri, avize takma, sehpa tamiri ve montajı, çerçeve takma ile musluk tamirini uzman eğitmenden öğrenen kadınlar, evde tamirat işlerini kendilerinin yapabileceklerini ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlemiş olduğu eğitimlerden dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.