CHP 2019 İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2019 seçimlerine odaklandı. Kongrelerini tamamlayan il ve ilçe örgütleri, 2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler ve 2019’un Kasım ayında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için atağa geçti.

CHP Eskişehir’de ilçe kongre sürecini tamamladı. İlde ki kongre süreci ise bu hafta içerisinde yapılacak il kadın kolları seçimiyle sona erecek.

CHP, bu süreçte kırsala ayrı bir önem gösterecek.

Yönetim içerisinde oluşturulan çalışma grupları, kırsalda seçmenin nabzını yoklayacak. İlçe örgütleriyle koordineli olarak çalışacak çalışma grupları, görev aldıkları ilçelerde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek, ilçeyle etkili yerel etkinlikler düzenleyecek.

CHP, propagandasını 2015’teki seçim bildirgesi üzerinden yürütecek. Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri’nin projeleri kırsaldaki vatandaşla paylaşılacak.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin, Meclis’te karşılaştığı sıkıntılar da ilçelerde vatandaşlara aktarılacak.  Çalışma grupları termik santral ile ilgili de ilçelerde çalışma yürütecek.

Hafta sonu belediye başkanları, milletvekilleri, ilçe başkanları, örgütten ve eğitimden sorumlu başkan yardımcılarını toplayan İl Başkanı Sinan Özkar da,  2019’a vurgu yapıp, kırsalı işaret etmişti. Özkar, “İlçe örgütlerimiz bizden talep edecek, biz de ne gerekiyorsa yapacağız” diyerek, ilçe başkanlarına tam destek sunmuştu.

Haberler