YILMAZ HOCA'DAN MESAJ VAR

Mansur Yavaş: Eskişehir’i betonlaştıramayan sayın Büyükerşen görevi bırakmalıdır Büyükerşen: Başkentimiz de sosyal belediyecilik ile tanışacaktır

YILMAZ HOCA'DAN MESAJ VAR
12 Haziran 2018 Salı 20:18

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Mart ayında Eskişehir'de büyükşehiri de alacağız.” Sözlerine Ankara’dan yanıt geldi. 30 Mart 2013 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Yavaş, sosyal medya üzerinden Ankara, İstanbul ve Eskişehir’in görsellerinin yer aldığı fotoğrafı paylaşarak, “Eskişehir’i, Ankara ve İstanbul gibi betonlaştıramayan sn. Büyükerşen hemen görevi bırakmalıdır” dedi. Mansur Yavaş’ın bu iletisini paylaşan Eskişehir Büyükşehir belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise  “İnanıyorum ki; 2019 Mart ayında başkentimizin büyükşehir belediyesi de betona değil doğaya ve insana yatırım yapan sosyal belediyecilik ile tanışacaktır” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.