Ünlüce dayanışma köprüsü kurmak için kolları sıvadı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Gıda Bankası kurmak için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi, bağışçılar ile ihtiyaç sahipleri arasında dayanışma köprüsü kuracak. Ünlüce, protokoller için bugün meclisten yetki isteyecek.

Ünlüce dayanışma köprüsü kurmak için kolları sıvadı
10 Temmuz 2024 Çarşamba 13:46

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bağışçılar ile ihtiyaç sahipleri arasında dayanışma köprüsü kuracak.Eskişehir’de, bağışçılardan toplanan gıda malzemeleri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulacak “Gıda Bankası” ile ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlara ulaştırılacak. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce Gıda Bankası kurulması ve bu kapsamda imzalanacak protokoller için Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi’nden yetki isteyecek.

Öte yandan ekonomik kriz dar gelirli vatandaşların belini bükerken, belediyeler tarafından yapılan sosyal yardımlara başvurusu sayısındaki artış ise dikkat çekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.