Toptaş: Şehitlerimize gösterilen bu vefasızlık bizleri derinden üzmüştür

Sakarya Meydan Muharabesi şehitlerinden , Basırlı Ali Çavuş, Teke Mustafa, Kelemmi Süleyman, Hamit Çavuş, Gırkız Mehmet, Molla Hüseyin’in yer aldığı şehitlik bakımsızlık nedeni ile diken ve otlarla sarıldı. İyi Parti İlçe Başkanı Recep Toptaş, “Şehitlerimize gösterilen bu vefasızlık bizleri derinden üzmüştür” dedi.

Toptaş: Şehitlerimize gösterilen bu vefasızlık bizleri derinden üzmüştür
26 Temmuz 2022 Salı 11:54

Sivrihisar’daki şehitlik ile ilili açıklamalarda bulunan Toptaş, şehitlikteki bakımsızlığa dikkat çekti. Toptaş, “Bu şehitlik bakımsızlık ve ilgisizlik nedeni ile yabani otlar ve dikenler tarafından girilemez olmuş, direklerde dalgalanan bayraklar yok olmuş adeta şehitlik viraneye dönmüştür. Şehitlerimize gösterilen bu vefasızlık bizleri derinden üzmüştür.

​Vatanın bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimiz için yapılan bu şehitliğin en kısa sürede çevre temizliği yapılmalı, boş kalan yedi direkte Türk Bayrağı göndere çekilerek dalgalandırılmalı ve şehitlerimizin ruhları şad edilmelidir. Ayrıca bu şehitliğe giden yol asfaltlanmalı ve yön levhası dikilerek vatandaşlarımızın şehitlerimizi ziyaret ederek hayır duada bulunmaları sağlanmalıdır. Bu cennet vatanın bize kazandırılması sırasında ve korunmasında canını feda eden tüm şehitlerimiz unutulmamalıdır.” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.