banner536

Kurt: Nebi Bey Anadolu Üniversitesi’ni almış, hani Eskişehirspor’u yaşatacaktık

ESTV’de yayınlanan “Soruyoruz” programında Murat Taşkın ve Tarkan Demir’in sorularını yanıtlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor ile ilgili olarak oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt’un hedefinde ETO Başkanı Metin Güler ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu vardı.

Kurt: Nebi Bey Anadolu Üniversitesi’ni almış, hani Eskişehirspor’u yaşatacaktık
16 Ekim 2024 Çarşamba 11:53

Eskişehirspor’un borcunu ödemek için düzenlenen festivallerden aldıkları eleştirin yersiz olduğunu belirten Kazım Kurt, Eskişehirspor borcunu ödemek zorunda olduklarını belirterekl, bu panayırlardan Eskişehirspor’un para kazandığını belirtti. ETO Başkanı Metin Güler’in kendisini ziyaret ettiğini belirten Kazım Kurt, Güler’in bu panayırlardan 300 milyon lira para kazanıldığını söylediğini belirterek, “Bende onlar 300 milyon kazanıyorsa kalan haftalarda sizde 900 milyon kazanın” dedim. Bazı eleştiriler doğru olmak zorunda” dedi.

Bir dönem Eskişehirspor isminin değiştirilmesi yönünde eleştirildiğini hatırlatan Kurt, Eskişehirspor’un ismi asla değiştirilemez diyenlerin arasında Nebi Hatipoğlu’nun olduğunu belirterek, “Şimdi duyuyoruz Nebi Bey Anadolu Üniversitesi’ni almış. Hani Eskişehirspor’u yaşatacaktık. Ne oldu?” dedi.

Başkan Kurt, ayrıca kulübün şirketleşme konusunda çalışmaya başladığını yıl başına kadar şirketin kurulacağını belirterek, “O zaman bakacağız Eskişehir’in kahramanları ne kadar hisse alacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.