Kurt, CHP’nin rozet takma töreninde konuştu: İktidar yürüyüşü başladı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı İlçe Başkanlığı’nın yürüttüğü üye kampanyası doğrultusunda düzenlenen Toplu Rozet Takma Töreni'ne katıldı. CHP Odunpazarı İlçe Binasında gerçekleştirilen Toplu Rozet Takma Töreninde konuşan Başkan Kurt, “Bu kampanya CHP’nin iktidar yürüyüşüne başladığının işaretidir” dedi.

Kurt, CHP’nin rozet takma töreninde konuştu: İktidar yürüyüşü başladı
27 Haziran 2024 Perşembe 13:45

Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkan Özgür Özel’in talimatı ile Üye Kampanyası başlattı. 2 milyon yeni üyeyi hedefleyen bu kampanyanın çalışmaları Eskişehir’de de başladı. CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığının yürüttüğü kampanya doğrultusunda Gültepe, Yıldıztepe ve Büyükdere Mahallelerinde yaşayan Alanyurtlu 69 kişi, gerçekleştirilen törenle CHP’ye üye oldu. CHP Odunpazarı İlçe Binasında gerçekleştirilen Toplu Rozet Takma Töreni'ne Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Odunpazarı Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Ayhan Sülük ile çok sayıda partili katıldı.

GÖREVİMİZ PARTİMİZİ İKTİDAR YAPMAK

CHP lideri Özgür Özel’in başlattığı Üye Kampanyası sonrasında gerçekleştirilen üyeliklerin CHP’nin iktidar yürüyüşüne başladığının işareti olduğunu söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Geçmişte CHP’yi desteklemiş, CHP’ye oy vermiş olabilirsiniz. Şimdi CHP’ye gönül bağı ile bağlı olarak imza atıyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partili olarak görevimiz, partimizi iktidar yapmak. Ben bunu inanıyorum. Artık ok yaydan çıktı. Olmaz denilen şeyler oluyor. Yapamazlar dedikleri şeyleri yaptık. Recep Tayyip Erdoğan iktidarı bırakmaz diyorlardı, 400 belediyeyi bize bıraktı. O köşkün saltanatını da bırakacak. Ben buna inanıyorum, sizler de inanıyorsunuz ki CHP’ye üye oldunuz. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Bu tüm mahallelere, ilçelere ve illere örnek olmalı. Bunu güzel değerlendirmeli ve iktidar yürüyüşünü başlatmalıyız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.