Hasan Hüseyin Köksal: Ülkemizin içerisinden geçtiği bu zor dönemde sağlık çalışanlarından gelen talep üzerine hayata geçirdik

Eskişehir’de 5 bin 230 üyesi bulunan Sağlık-Sen, üyelerini konut sahibi yapabilmek için “sağlık çalışanlarını evlendiriyoruz” sloganıyla konut projesi başlattı. Proje için Zagutoğlu Grup ile anlaşıldı. Etaplara bölünen projenin ilk etabı 180 daireden oluşuyor. Ihlamurkent’te hayata geçirilecek projenin temelleri önümüzdeki ay atılacak, konutlar 24 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek.

Hasan Hüseyin Köksal: Ülkemizin içerisinden geçtiği bu zor dönemde sağlık çalışanlarından gelen talep üzerine hayata geçirdik
04 Eylül 2024 Çarşamba 13:51

TEMELLERİ ATILIYOR

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Ramada Otel’de düzenlenen lansman toplantısında yaptığı konuşmasında, projenin Eskişehir’e çok yakışacağını, Türkiye’de ise büyük ses getireceğini söyledi.   İlkini 2019 yılında hayata geçirdikleri konut projesinin ikincisi Zagutoğlu İnşaat ile birlikte yapacaklarını anlatan Köksal, “Ülkemizin içerisinden geçtiği bu zor dönemde sağlık çalışanlarından gelen talep üzerine Eskişehir’imizin köklü firması Zagutoğlu İnşaat ile Ihlamurkent’te hayata geçireceğimiz konut projesinin anlaşmasını imzaladık. Altyapı çalışmaları tamamlanan projenin temellerini gelecek ay atacağız ve 24 ay sonra hak sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

BEŞ YILDA 700 DAİRE 

Konut sahibi olmak isteyen sağlık çalışanlarına ödeme kolaylığı sağlayacaklarından bahseden Köksal, “Türkiye’de şuanda ekonomik bir buhran var. Bankalarla ilgili problemler sürüyor. Sağlık çalışanları konut sahibi olabilsin diye yüzde 45 peşinat ile başlattık.  Bir limit belirledik ve çalışanlar ödemeyi kendi bütçesine göre belirleyecek. Sabit borçlanma sitemi ile 24 ay ödeme imkanı sunuyoruz. Fiyatın değişmeyeceğinin garantisini veriyoruz. Her bütçeye uygun blok ve site çalışması var. Beş yıl için 700 daire planlıyoruz” ifadelerini kullandı.  


İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ ETAP GELİYOR

Zagutoğlu Grup Başkanı İbrahim Atıcı, “Mihrimah Konutları” adıyla önümüzdeki ay inşaatına başlayacakları konut projesinin standartların üzerinde bir proje olacağını ifade etti.  Atıcı, proje ilgili şu detayları paylaştı: “Her dairemizin altında kişiye özel otoparkı olacak. Elektrikli araçlara yönelik şarj istasyonları kurulacak. Fark yaratmak adına kadınların ve erkeklerin ayrı ayrı kullanabileceği ve rahat edebileceği çift sosyal tesis yaptık. İçerisinde havuz, fin hamamı, saunası, fitnes salonları yer alacak.  Çocuklar için oyun ve spor alanları olacak. Peyzaj kısmına araç girişi olmayacak, orası vatandaşın kullanımına sunulacak. Projeye odaklandık. Ruhsatımız çıkma aşamasında. Vakit kaybetmemek için bahçe duvarlarımızı inşa ettik. Peyzaj için gerekli düzenlemeler yapıldı. Yaklaşık bir aydır bölgede çalışmalarımız sürüyor. İlk etapta 125 metrekare 2+1, 156 metrekare 3+1 ve 202 metrekare 4+1 olmak üzere toplamda 15 bloktan oluşan 180 daire inşa edeceğiz.  İkinci ve üçüncü etap için de projelerimiz hazır. İkinci ve üçüncü etap da 144 dairelik konut ve 15’e yakın ticari konut projemizi hayata geçireceğiz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.