Eskişehir Türkiye Kupası’na ev sahipliği yapacak

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 5-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları” Eskişehir Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Türkiye Kupası’na  ev sahipliği yapacak
03 Temmuz 2024 Çarşamba 14:13

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Eskişehir'de düzenlenecek Intercity Durgunsu Kano Türkiye Kupası için geri sayım başladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesi Mamuca’da hayata geçirilen Sarısungur Göleti’nde yapılacak yarışlara aralarında Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da bulunduğu Türkiye’nin dört bir yanından 34 kulüp ve 328 sporcu katılım sağlayacak.

Türkiye Kano Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan " Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları" 5 Temmuz Cuma günü eleme yarışları ile başlayacak.

Büyük çekişmeye sahne olması beklenen yarışlar, 7 Temmuz Pazar günü finaller ve düzenlenecek kupa töreniyle sona erecek.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.