banner536

Eskişehir; Öğrencilerin en çok sevdiği kent

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı'nca (UNIAR) her yıl yayınlanan, 'Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri' araştırmasının sonuçları belli oldu. Eskişehir, öğrencilerin yaşamaktan en memnun olduğu şehir sıralamasında yine zirveyi kimseye bırakmadı.

Eskişehir; Öğrencilerin en çok sevdiği kent
16 Temmuz 2024 Salı 08:28

UNIAR'ın yayımladığı 'Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri' araştırması sonuçları belli oldu. Buna göre Eskişehir, öğrencilerin yaşamaktan en memnun olduğu şehir oldu. 06 Şubat 2023 depreminden etkileyen 11 il dışındaki 70 ildeki üniversitelerde öğrenim gören 40 bin öğrenciden elde edilen verilere göre Eskişehir yine öğrencilerin memnun olduğu kentler arasında ilk sırada yer aldı. Eskişehir’i Mersin ve Ankara takip etti.

“Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum”

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Üniversite eğitimlerini şehrimizde sürdüren değerli öğrencilerimizin tercihleri ile ÜNİAR'ın her yıl hazırladığı Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri sıralamasında Eskişehir’imiz yine ilk sırada yer aldı! Bu şehre renk ve değer katan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.