Eskişehir'in yeni bir festivali oluyor

Eskişehir'de ilk kez düzenlenecek olan Gastronomi Festivali organizasyon ekibi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti.

Eskişehir'in yeni bir festivali oluyor
22 Ağustos 2024 Perşembe 14:41

4-5-6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek festival öncesi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret eden Gastro Fest organizasyon ekibi, Ünlüce'ye destekleri için teşekkür ederken, ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Ünlüce, "Eskişehir ilk kez düzenlenecek Gastronomi Festivali ile yeni bir heyecana kapılarını aralıyor!  4-5-6 Ekim tarihlerinde Sümer Parkta birbirinden değerli sanatçılar ve mutfakların yer alacağı Eskişehir Gastronomi Festivali'nin organizasyon ekibi ve şehrimizin değerli markaları ile bir araya geldik. Eskişehir’in geleneksel mutfak kültürünü tanıtmak ve gelecek nesillere aktarma amacının yanı sıra gıda sektöründe ülkemizi başarıyla temsil eden Eskişehirli markaları kentin tüm gastronomi paydaşlarıyla bir araya getirecek bu festivale destek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Festivalin gelirinden şehrimizin en değerli markası Eskişehirspor'a destek verilecek olması ve organizasyonun Lokantacılar Odamız ve Gastronomi Platformu ile bir arada yürütülmesi de mutluluk verici. Tüm Eskişehirlileri 4-5-6 Ekim tarihlerinde Sümer Parka davet ederken, organizasyonun düzenlenmesinde büyük emekleri olan Ahmet Can Akdemir, Soner Yüksel ve Bahar Bilen'i kutluyorum" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.