CHP'li Arslan'dan Bakan Şimşek'e: İnsanımızın hayallerini çalmayı ve umutlarını yok etmeyi ve çalmayı başardınız!

Türkiye'nin gri listeden çıkarılması sonrasında x hesabından "başardık" paylaşımında bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e tepkiler sürüyor. CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan'da Şimşek'i eleştirenler arasında yer aldı. Arslan, Şimşek'e "Milyonlarca insanımızın hayallerini çalmayı ve umutlarını yok etmeyi ve çalmayı başardınız! Eserinizle ne kadar övünseniz azdır!" diyerek tepki gösterdi.

CHP'li Arslan'dan Bakan Şimşek'e: İnsanımızın hayallerini çalmayı ve umutlarını yok etmeyi ve çalmayı başardınız!
28 Haziran 2024 Cuma 16:53

Arslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

22 yıllık iktidarınız döneminde uyguladığınız politikalarla ülkemizi gri listeye soktuğunuz için utanmak, sıkılmak, özeleştiri yaparak özür dilemek yerine, gri liste den çıkışımızı "başardık" ifadesiyle müjde verir gibi duyurmuş!

Tıpkı başka bir müjde olarak bu yılı Emekliler Yılı ilan edip, milyonlarca emeklimizin onurlarıyla oynadıkları gibi…

Sayın bakan siz ve ortaklarınız; milyonlarca emeklimizi, asgari ücretliyi ve işçiyi açlık sınırının altında yaşatmayı, köylüyü-çiftçiyi borç batağına sürüklemeyi, esnafımızı siftahsız günleri nedeniyle kepenk kapattırmayı, evlerde ki tencerelerde aş yerine dert pişirilmesini, üreteni-tüketeni, kadını-erkeği, genci-yaşlısını mutsuz kılmayı, hepimizin sağlığını bozmayı, milyonlarca insanımızın hayallerini çalmayı ve umutlarını yok etmeyi ve çalmayı başardınız!

Eserinizle ne kadar övünseniz azdır!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.