banner536

Ayşe Ünlüce, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nde Türkiye’yi Ulusal Delegasyon Başkanı olarak temsil edecek

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nde Türkiye’yi Ulusal Delegasyon Başkanı olarak temsil edecek.

Ayşe Ünlüce, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nde Türkiye’yi Ulusal Delegasyon Başkanı olarak temsil edecek
08 Ekim 2024 Salı 09:41

Başkan Ünlüce konu ile ilgili olarak “Böyle bir görev aldığı için onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, “Beni bu önemli göreve layık gören Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Türkiye Ulusal Heyet Üyeleri'ne teşekkür ediyorum” dedi.

Kutladılar

Ayşe Ünlüce’yi yeni görevinden dolayı kutlama mesajları yayımlanırken kutlama yapan isimlerin bazı şu şekilde:

CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek: Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nde Ulusal Delegasyon Başkanı olarak seçilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce’yi ve Delegasyon Başkan Yardımcısı olarak seçilen Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin’i kutluyorum.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde Ulusal Delegasyon Başkanı olarak seçilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ayşe Ünlüce’yi gönülden tebrik ediyorum. Bu önemli görevde, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, başarılarının devamını

Tepebaşı belediye Başkanı Ahmet Ataç: “Değerli Ayşe Başkanım, aldığınız görev dolayısıyla gurur duyuyoruz. Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nde Ulusal Delegasyon Başkanı olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

Utku Çakırözer: Sevgili Başkanım tüm Eskişehir gurur duyduk. Gönülden tebrik ediyorum.

Siz ve heyetinizdeki yerel yöneticilerin ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyor, başarılar diliyorum.

Jale Nur Süllü: Değerli Ayşe Başkanım, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde Türkiye Ulusal Delegasyon Başkanı olarak ülkemizi temsil etme göreviniz nedeniyle sizi yürekten kutluyorum.

İbrahim Arslan: Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nde, Ulusal Delegasyon Başkanı olarak seçilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ayşe Ünlüce’yi kutluyorum.


Etiketler; #Ayşe Ünlüce
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.