AK Parti İl Başkanı Albayrak ve beraberindeki heyet Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti

AK Parti İl başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Genç Rençberler Grubu temsilcileri ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Albayrak ve beraberindeki heyet Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti
05 Eylül 2024 Perşembe 13:34

Yaklaşık 45 dakika süren ve samimi ortamda geçen görüşmeyi değerlendiren İl Başkanı Gürhan Albayrak, “Üreten, toprağa bereket katan çiftçilerimizin her daim yanındayız. Eskişehirli genç çiftçilerimiz ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ettik. Tarım İl Müdürlüğümüzün gerçekleştirdiği ve tüm paydaşların katıldığı çalıştay sonrası sektörün taleplerini rapor halinde bakanımıza tek tek ilettik.

Sn. Bakanımıza Eskişehir’e ve bilhassa genç çiftçilerimize gösterdiği ilgi, alaka ve misafiperverlikleri için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı İbramık Yumaklı da üreticilerle sık sık bir araya gelerek talepleri dinlediğini belirterek, sıkıntıların çözümünde diyalogun önemini vurguladı ve İl Başkanı Gürhan Albayrak ve beraberindeki Eskişehirli genç çiftçilere ziyaretleri için teşekkür etti.

Gerçekleştirdikleri ziyaretten oldukça memmun olduklarını söyleyen Eskişehir Genç Rençberler Grubu temsilcileri ise ilgileri için İl Başkanı Gürhan Albayrak’a ve Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’ya teşekkür ettiler.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.