AK Parti'de kavga büyüyor

AK Parti’nin bayramlaşma törenine katılmayan Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın Eskişehir Net’ten Meltem Karakaş’a konuştu. Aydın bayramlaşma töreninden çok geç haberleri olduğunu belirtirken İl Başkanı Gürhan Albayrak ile çalışma imkânının olmadığını söyledi.

AK Parti'de kavga büyüyor
21 Haziran 2024 Cuma 13:03

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı’nın düzenlediği bayramlaşma törenine hem Odunpazarı hem de Tepebaşı ilçe başkanı katılmamıştı. Uzun süre konuşulan bu olay sonrasında Meltem Karakaş’a konuşan Tepebaşı ilçe Başkanı Emre Aydın, bayramlaşma töreninden geç haberdar edildiğini belirtirken, İl Başkanı Gürhan Albayrak ile çalışma imkânının kalmadığını söyledi. Aydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Bizim Gürhan Beyle çalışma imkânımız yok. Bunu da genel merkeze ifade ettik. Ama genel merkez bir çalışma yapıyor şu an. Gürhan Bey teşkilatla alakalı bazı kararlar alıyor ama tarz farklılığı var. Biz uzun zaman teşkilatta görev aldık belki uyum konusunda sorun yaşıyor olabiliriz. Onun teşkilattaki tarzıyla bizim teşkilattaki tarzımız farklı olabilir. Onun etrafında dar bir ekip var onlarla karar alıyor. Biz çok il başkanıyla çalıştık. Salih Beyle çalıştık, Dündar Beyle çalıştık, Zihni Beyle çalıştık. Burada teşkilatın ana unsuru olan iki tane ana unsur vardır aslında. Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe başkanları burada teşkilatın bel kemiğini oluşturur. Bunlar istişare noktasına alınmadığı zaman sağlıklı bir çalışma ortamı olmaz. Biz bunu genel merkezle görüşeli bir buçuk ayı geçti. Biz çalışma imkânımız olmadığını çok net bir şekilde ifade ettik. Artık onlar bir karar verecek. Ben 20 yıldır teşkilattayım. Genel merkez hangi şart ve koşulda bana ne yapmam gerektiğini söylerse ben onu yaparım.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.